681 HIBISCUS


The project vision board expresses the conceptual approach of combining the aesthetics of architecture, interior design and art into each space.


The residence was designed to balance the owner's 
busy lifestyle and serves as an 
informal family 
gathering platform. The split-level floor plan enhances connectivity across all levels with strong emphasis on views and the natural surroundings, while promoting a sense of relaxation and privacy. 

7.jpg


A balanced play of transparency and opacity activate the space and allow for high adaptability with the owners lifestyle. Clean lines, combined with soft, natural materials synergize with the implementation of all elements; full-height water walls, minimalistic saltwater aquariums, tropical breezes and linear fire places.


An unparalleled indoor-outdoor connection is achieved through strategic negative and positive space programming, incorporating open courtyards, multi-level outdoor areas, vanishing view points and framed, panoramic views.